Fri fragt ved køb over kr. 800,---------------------Produktionstid ca. 1 uge

Om KarensKommode


I foråret '11 gjorde jeg det, der ellers blot havde været en drøm, til virkelighed: Jeg åbnede første gang for skufferne i karenskommode.dk. Jeg havde et ønske om at dele lidt af min kreative verden.

Bag ovenstående lå en god portion nervøsitet, en kringlet vej gennem ivæksætter- og skatteregler samt mange timers arbejde, idet jeg også gjorde det til et projekt, at lære at lave min egen hjemmeside. Den er sidenhen blevet ændret et par gange.

Jeg har altid nydt at være kreativ på forskellig vis: smykkefremstilling, glas, leg med tapet/papir, syning, strik mm. Men da jeg selv fik børn, satte det for alvor gang i fremstilling af børnetøj og tilbehør, som jeg primært koncentrerer mig om.

Hver en genstand er omhyggeligt fremstillet og der er lagt mange tanker i mine produkter.

Jeg går op i genbrug og bæredygtighed, hvilket også kommer til udtryk i de færdige produkter: Nogle er fremstillet i økologiske materialer, nogle bærer genbrugselementer, andre er fremstillet i genbrugsstof. Og jeg bestræber at udnytte hver en lille rest.

Privat er jeg bosat i Sorø med min mand og tre børn. Jeg er uddannet sygeplejerske og bruger min kreativitet som en god afvæksling til mit job.

 

Velkommen på siden!

/Karen